Om varumärken

Registrerade varumärken och tjänstemärken är respektive innehavares egendom.

App Store, Apple, Finder, iCloud, iTunes, Launchpad, Mac, macOS, OS X och Touch ID är varumärken som tillhör Apple Inc.

IOS är ett registrerat varumärke som tillhör Cisco Systems, Inc. och/eller dess dotterbolag i USA och vissa andra länder.

Android, Firebase, Google och Google Play är varumärken som tillhör Google LLC.

Microsoft och Windows är varumärken som tillhör Microsofts företagsgrupp.

JavaScript är ett registrerat varumärke som tillhör Oracle och/eller dess partners.

Intel är ett varumärke som tillhör Intel Corporation i USA och/eller andra länder.

"WireGuard" och "WireGuard"-logotypen är registrerade varumärken som tillhör Jason A. Donenfeld.